Нов онлайн магазин на Магенто. Разработване и налагане на външни пазари.

Byskino

Предизвикателството: 

Нашият клиент е компания, която от години произвежда разнообразни стикери, капачки за джанти , ключодържатели и пр. аксесоари и е позната на международните пазари с високото си качество и прецизност. Предизвикателството пред нас беше да изградим онлайн магазин на Magento, който да развием и наложим на Европейския пазар. (www.byskino.com).

01

Нашето решение: 

Започнахме с поредица от срещи с клиента на който изчистихме структурата на онлайн магазина и цялостното техническо задание. Направихме и прецизен семантичен анализ на категориите на немски и английски език. За нас е важно в детайли да познаваме терминологията и спецификите на бизнесите на всеки един наш клиент, както и целевата аудитория, която гоним. Тази информация ни беше изключително важна, за да създадем наименованието на категориите и под категориите, да сложим правилните заглавия и подзаглавия на страниците и да опишем снимките, мета таговете.

Направихме всички интеграции и за около шест месеца изградихме онлайн магазин на open source платформа за онлайн търговия Magento. Голяма част от усилията ни включваха качване на продукти, обработване на снимки, видео материали и SEO оптимизация на продуктовото представяне. Изградихме вътрешните линкове по основните ключови думи и свързаните продукти. Това беше сериозна предпоставка, целяща бърза индексация на магазина от Google и привличането на сериозен органичен трафик.

02

Историята продължава: 

На следваща фаза след пускането на магазина разработихме дигитална стратегия за развитие на бранда и комуникация насочена към различни целеви географски пазари. Включихме активна работа в социалните мрежи- от създаването на страниците във FB и INSTAGRAM до тяхното развиване. Друг фокус ни беше създаването на Google merchant center, през който искахме да комуникираме на европейските пазари. Комуникацията е разгърната в платформите на FB и Google с PPC кампании за трафик, търсения и конверсии и SEO оптимизирано съдържание.

Постоянната поддръжка на платформата и свързването и настройването с всички инструменти (Google Analytics, TAG Manager, Search console и др. за отчитане на трафик) за следене на търсения и продажби бяха неразделна част от целия процес.

Резултатите са на лице като увеличаване на органичния трафик, така и на конвертирането на трафика, привлечен от всички канали. Продължаваме напред със сериозни заявки за растеж и навлизане на нови пазари

03

BySkino.com

Онлайн магазин на bySkino

Искате повече информация?
Свържете се с нас