Skip to main content

Свържете се с нас

Форма за контакти

  Моля, въведете следния код: captcha

  На посочените контакти можете да се свържете с наш представител и да получите компетентно мнение и консултация за всеки въпрос, свързан с дигитален маркетинг.

  Независимо дали стартирате нов бизнес или искате да развиете дълго отлагано хоби, дали искате да увеличите приходите от съществуващ бизнес или искате да направите нещо с идеална цел, екипът на PowerBrand е на разположение. Нашите професионалисти с опит в областта на маркетинга, дизайна, разработката на интернет страници, създаване на онлайн магазини и управление на кампании и социални медии ще ви обърнат индивидуално внимание и предложат подход, които отговарят на вашите нужди и цели, но най-вече са подходящи за вашия бранд и аудитория.

  Свържете се с нас на посочените контакти или като попълните формата и изпратите вашето запитване.

  Къде се намира нашият офис?

  София 1582

  Бизнес сграда „Сенакс“

  Дружба 2,

  бул. проф. Цветан Лазаров 92
  info@powerbrand.bg
  +359 898 400 330

  Дигитална агенция Пауърбранд работи по редизайна на сайта на „АБ“ АД. Изключително доволни сме от качествената и бърза работа по сайта, доверихме се напълно на екипа относно визуалното оформление и не съжаляваме. Сега сайтът ни е с изчистен и стилен дизайн, който напълно съответства на нашите потребности и визията ни за онлайн присъствие.

  Данаил ПасковРъководител административна дейност, "АБ" АД

  С настоящата референция бихме искали да изразим нашето задоволство от сътрудничество между “Power Brand” ООД и “Сектрон” ООД.
  “Power Brand” ООД ни изготвя различни маркетингови кампании и изпълнява стриктно, качествено и в срок поетите ангажименти към нас.
  “Power Brand” ООД демонстрира със своите високо квалифицирани специалисти в областа на маркетинга, отлични резултати и професионално оформяне на всеки зададен ангажимент. Въз основа на нашия опит от съвместната ни работа препоръчваме фирмата като коректен и надежден партньор.

  Амелия ВиденоваМаркетинг Мениджър