Skip to main content

Дигитални услуги

за твоя бизнес

LOGO

Web Design

ОНЛАЙН МАГАЗИН

SEO

РЕКЛАМА

АНАЛИЗИ

PowerBrand е дигитална агенция, специализирана в предоставянето на комплексни маркетингови услуги, които ще помогнат на вашата компания да постигне успех в онлайн пространството и да постигне целите си.

Brand услуги

Нашият екип от специалисти в брандинга ще работи с вас за създаването на бранд стратегия, която да отговаря на същността на компанията и целите ви. Ще използваме методът LEGO SERIOUS PLAY, за да изградим вашата визия и философия за марката. Създаването на лого и бранд идентичност, както и правила за прилагане на марката ще доведат до пълното изграждане на стабилен бранд.

Web Design

Услугите, които предлагаме в уеб дизайна са свързани с разработката на страници или сайтове и редизайн на вече съществуващи такива. Предлагаме не само максимална оптимизация, но и модерен изглед. Опитът ни позволява да предложим и последваща поддръжка на платформи в интернет, включваща SEO услуги на различи езици, заснемане и обработка на изображения, изготвяне на банери и др.

E-commerce услуги

Предлагаме пълно обслужване за изграждане и разработване на електронни магазини. Работим с платформата Magento Open Source, която предлага редица функционалности. Специалистите на PowerBrand имат дългогодишен опит с платформата и ще ви предложат най-правилните решения за вашата цел.

SEO оптимизация

Ще ви запознаем със същността на SEO и ще подходим индивидуално към вашия сайт и вашата оптимизация. Можем да предложим цялостен SEO одит, стратегия за съдържание и препоръки.

Digital Campaigns

Създаваме дигитални кампании, които носят продажби и постигат вашите цели. Услугите, които предлагаме включват медийно планиране, дизайн и изработка на банери, мониторинг, управление на канали в социалните медии, PPC и др.