Редизайн на съществуваща интернет страницата

Hydrostroy.com

Предизвикателството

„Хидрострой“ АД е компания с дългогодишен опит в областта на строителството и поддръжката на инфраструктурни обекти. Свързаха се с нас поради необходимостта от осъвременяване на вече съществуващата им интернет страница.

В годините, компанията беше натрупала много нови проекти. Нашата цел беше да представим мащабността, традицията и ценностите на фирмата, но с модерно звучене като се съобразим със съвременните тенденции на UI & UX дизайна. Едно от големите предизвикателства пред нас беше да направим интуитивна и логична структура на сайта.

01

Решението 

Обемът на информацията и структурата бяха отправната точна на редизайна. Подобрихме навигацията на интернет страницата с цел по-добро клиентско изживяване и поработихме върху качественото представяне на дейностите и постиженията на компанията. Направихме промяна в корпоративния цвят за по-модерна визия, която да отразява тяхната идентичност. Текстовете следват правилата за SEO оптимизация и същевременно ясно и точно представяне на темите.

И с този проект доказахме, че съвместната работа и доверието в отношенията с клиента водят до отлични резултати. Тръгваме от желанията и насоките на партньорите, но се ръководим от това как потребителите търсят и консумират съдържанието.  Винаги аргументираме нашите идеи за подобрения и оптимизации, за да се постигне максимално добър резултат. Радваме се, че предложенията ни бяха приети и спомогнаха за представянето на компанията като лидер в областта си с фокус върху устойчивото развитие и качеството на работа.

Благодарим на екипа на „Хидрострой“ АД за дадената ни възможност да работим по този интересен проект.

02

Страница представяща дейността на компанията.

Искате да създадем и вашия нов портал?
Свържете се с нас