Skip to main content

Performance реклама

Дигитални кампании които носят продажби и постигат твоите цели

В Performance рекламата се използват различни онлайн маркетингови канали и техники, които се оптимизират с цел постигане на максимална ефективност и възвръщаемост на инвестицията (ROI). Доставяме вашето послание там където са „забелязани“ вашите клиенти. Разработваме рекламни кампании с  интригуващи рекламни визии и послания, които говорят на точния език, отразяват позиционирането на вашата марка (как искате да бъде възприемана от потребителите ) и набора от цели.
Основната предимство на Performance рекламата е, че рекламодателят плаща само при постигане на реални резултати и действия от страна на потребителите. Това позволява по-голяма прозрачност и контрол върху инвестициите в реклама и позволява по-добра оценка на ефективността на кампаниите.
Избираме най-подходящия микс между платформите, за да стигне посланието бързо и ефективно до клиента.

Google Ads

Google Ads е платформа, която  ни дава възможност да достигнем до желаната от нас аудитория  посредством  множеството рекламни формати и начини- от текстови реклами, през статични или анимирани банери, видеа и още, и още. Ние можем да изберем ефективната рекламна стратегия в зависимост от целта на кампанията, използвайки най-подходящите канали от рекламните платформи на Google – Google Search Network, Google Display Network, YouTube, Google My Business и т.н.

Реклама в социалните мрежи

Рекламата в социалните мрежи – Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter е важна част за успеха на всяка една дигитална стратегия. С милиярди регистрирани потребители, на практика възможностите на дигиталната реклама в социалните мрежи са неограничени. С правилно планирана реклама към точните потребители,  резултатите са неизбежни, независимо от това дали става въпрос за онлайн търговия, промотиране на съдържание или изграждане на Бранд идентичност.

Услугите, които предлагаме:

 • Създаване или адаптиране на съществуващи творчески решения за конкретен медиен канал.
 • Разработване на стратегия на база на конкретните цели и бюджетни параметри на всеки един клиент.
 • PPC реклама във  Facebook, Google и Linkedin.
 • Проследяване и оптимизация на рекламните кампании.
 • Отчетност, анализ и препоръки.

Банерна реклама

Премиум позициониране във водещи сайтове

Предлагаме широк спектър от услуги, свързани с банерна реклама в сайтове. Предоставяме на клиентите си висококачествени решения, които да им помогнат да постигнат максимална видимост и ефективност в своята онлайн рекламна кампания.

Премиум сайтовете обикновено се отличават с високо качество на съдържанието и голяма степен на доверие. Това води до по-голяма ангажираност на потребителите и интерес  към рекламните съобщения. При планирането ние съобразяваме вашата целева аудитория и подбираме релевантни премиум сайтовете, чрез които да можем да я достигнем.

Другото предимството на подобен тип рекламно присъствие е гарантираната визуализация на по-видимите рекламни позиции, както и възможността за използването на по- креативни и забележими формати, които ще отличат вашия бранд. Има различни възможности и за нестандартно присъствие, обвързване със съдържанието на конкретния сайт, както и специални проекти, разработени и съобразени изцяло с нуждите на конкретния рекламодател.

Услугите, които предлагаме:

 • Медийно планиране и закупуване на банерна реклама
 • Дизайн и изработка на банери, съобразени с техническите изисквания на всеки един сайт
 • Следене и оптимизация на кампаниите
 • Анализ, отчетност и препоръки за оптимизация

Маркетинг на съдържанието

Доброто съдържание захранва трафик към вашата страница и ангажира потребителя. Колкото повече трафик генерирате, толкова повече продажби реализирате. Това е уловката, която превръща посетителите в клиенти на вашите услуги или продукти. Мислете за съдържанието, като за ракета-носител на SEO усилията ви.

Разработваме стратегия за съдържанието за вашия бранд и сегментът, който таргетираме. В началото предоставяме полезна информация на потенциалните клиенти, като по този начин ги правим по-склонни да вземат решение за покупка. Простото правило, че „Хората помагат на онези, които са помогнали на тях“ е повече от приложимо в дигиталния маркетинг.

На върха на фунията са хората, които проучват възможността за покупка. Те може да демонстрират доза интерес към вашия продукт или услуга чрез посещение на сайта или клик върху рекламен прозорец, но те не са готови за покупка.

Хората в средата на фунията вече са по-склонни да обмислят покупка при вас. Те все още, обаче, не са готови.

Хората в дъното на фунията са готови за покупка.

Тези три групи са на различен етап за вземане на решение и всяка група изисква отделно съдържание и дигитални кампании.

Друг важен аспект на съдържанието е презентацията на продукта или услугата на страницата ви. Това е от ключово значение, защото прави клиентите удовлетворени от количеството търсена информация и спомага страницата ви да постигне по-добро органично ранкиране при търсене.

Ние предлагаме създаване на съдържание, което ангажира чрез:

 • Добре структурирано продуктово представяне с правилните ключови думи
 • Професионална фотография на продукти
 • Видео представяне на продукта, услугата, компанията
 • Текстове с дискретен фокус върху предимствата и релевантни „призиви към действие“ във всеки текст (call to action)
 • Поддържане на блог – разказваме вдъхновяващи истории, които са ангажиращи и автентични
 • PR публикации и съдържание, генерирано от самите потребители

Съдържание за социални мрежи

Поддържаме страници в социални мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn) чрез въздействащо и ангажиращо съдържание.

 • Фокусираме се върху спецификата на вашата аудитория
 •  Използваме правилния език и формати. Винаги вземаме предвид с кого разговаряме. Пишем „човешки“ в социалните медии.
 • Не споделяме схващането, че брандът трябва да се презентира във всички  социални медии. Понякога това е чиста загуба на време.
 • Съдържанието, което създаваме за интернет страницата ви не е подходящо за социални медии.
 • Създаваме съдържание и управляваме социалните медии  бързо.

Одит на присъствието в социалните мрежи

Ефективността на социалните медии не се измерва само със създаването на консистентно на марката дигитално присъствие. Те са съществена част от маркетинг стратегията за постигане на целите на компанията. Одитът на присъствието на марката в социалните мрежи ви помага да разберете как се справяте спрямо заложените цели и къде сте спрямо основните ви конкуренти, да получите независима, професионална оценка за присъствието и ангажираността на потребителите с вашата марка и да дефинирате цели за следващи периоди.

Обхват на одита:

 • ДОСТИГАНЕ ДО АУДИТОРИИ – Данни за фенове и последователи
 • АНГАЖИРАНЕ – Взаимодействие със съдържанието, сравнено с общия брой фенове
 • СЪДЪРЖАНИЕТО – данни за брой постове, регулярност, тип
 • КАЧЕСТВО НА СЪДЪРЖАНИЕТО – Анализ на разнообразието на съдържанието, формати, призиви за действие
 • ДЕЙСТВИЕ/ЕФЕКТИВНОСТ НА СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ – Трафик към страницата ви и неговото качество
 • ПРЕДСТАВЯНЕ СПРЯМО ОСНОВНИТЕ КОНКУРЕНТИ

В препоръките от одита не се ограничаваме само с такива, свързани със съдържанието и начина, по който се ангажират потребителите. Виначи използваме холистичен подход към темата, което означава, че излизаме извън нея и търсим взаимовръзките в цялостното ви присъствие в дигитална среда.

ПОСЛЕДНИ ПРОЕКТИ

Правим по-красиво дигитално пространство

Искате повече информация?
Свържете се с нас